Kom genieten van het Drentse leven

Over ons

Wij zijn Marco en Joy Versteijne en sinds begin 2018 wonen wij in het mooie Echten waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan.

We werden een jaar daarvoor verliefd op deze prachtige, unieke locatie in het bos. Zowel het terrein als de woning waren echter jarenlang erg verwaarloosd. De woning was een bouwval, met gaten in het dak en erg veel achterstallig onderhoud.

Met behulp van de juiste vakmensen, hard werken en veel liefde, zorg en aandacht hebben we daarna stapje voor stapje deze droomplek gerealiseerd. 

We hebben samen 4 volwassen kinderen die het huis al uit zijn. Naast de liefde voor elkaar en onze kinderen delen we de liefde voor Friese paarden. We hebben er 3 die vrij kunnen lopen in de stallen, paardenbak en weilandje die zich ook op het erf bevinden. Daarnaast hebben we ook nog een hond en 2 katten. 

Naast onze fulltime banen als bedrijfsjurist en management-assistente runnen we samen deze ‘boerderij’ en de Guesthouse. Daarnaast is Joy nog ‘equine assisted coach’ (coach van mensen met behulp van paarden).  

Kijk voor meer informatie hierover op www.Horse-and-Coach.nl.

Onze wens is om jullie mee te laten genieten van deze prachtige plek en jullie een onvergetelijk verblijf te bezorgen. 

Marco & Joy